Servicii

Contabilite

CONSULTANTA FISCALA

SALARIZARE

Contabilitate

Contabilitate statutara

Contabilitatea trebuie intocmita cu regularitate in conformitate cu principiile contabile prevazute de referentialul contabil romanesc privind reglementarile contabile conforme cu directivele europene. Experienta noastra in acest domeniu, cunoasterea legislatiei incidente si abordarea bazata pe eficienta si competenta, va conferii contabilitatii tale aspectul statutar de care ai nevoie pentru o imagine completa a companiei tale.

Intocmire situatii financiare

Obiectivul situatiilor financiare este acela de a oferii informatii despre pozitia financiara, performanta si fluxurile de numerar ale unei companii. De aceea intocmirea acestora reprezinta mai mult decat o simpla transpunere a unor cifre din balanta de verificare. Este important sa incredintezi aceasta misiune unui profesionist cu viziune si implicare, astfel incat situatiile financiare sa fie prezentate in mod fidel in toatele aspectele in conformitate cu referentialul contabil romanesc. .

Intocmirea manualului de proceduri contabile

Manualului de politici si proceduri contabile reprezinta o cerinta expresa a reglementarilor contabile conforme cu directivele europene, cerinta inclusa si in continutul legii contabilitatii. Solutia pe care o oferim consta atit in elaborarea manualului de proceduri contabile, cat si intr-o scrisoare adresata managementului, care va include constatarile noastre – prilejuite de pregatirea amanuntita a materialului si o serie de propuneri de optimizare a fluxului operational al companiei tale.

Consultanta FISCALA

Impozite si taxe

Sistemul fiscal din Romania este complex si ambiguu, solutiile fiscale emise pe aceleasi tematici, putand fi diferite de la un consultant la altul. Si pentru ca fiecare solutie comporta riscuri, alegerea aplicarii acesteia trebuie facuta cu grija. Grija pentru viitorul companiei tale. De aceea serviciile noastre de consultanta in domeniul taxelor acopera impozitul pe profit, impozit pe venit, impozitul pe veniturile nerezidentilor,impozit pe veniturile microintreprinderilor, taxa pe valoarea adaugata, contributii sociale, etc..

Asistenta pe durata controlului fiscal

Indiferent de organismul care il desfasoara, controlul fiscal nu este un eveniment pe care sa ti-l doresti. De cele mai multe ori finalitatea nu este una tocmai fericita, pentru ca fiecare control trebuie sa aduca bani suplimentari la buget; bani care in mod sigur iti vor afecta bugetul. Evita disconfortul si stresul unui control fiscal, incredintand comunicarea cu functionarii publici unor profesionisti ce au experienta de a gestiona eficient situatia, in avantajul companiei tale.

Contestarea actelor administrativ-fiscale

Odata intocmit raportul de inspectie fiscala si emisa decizia de impunere, esti bun de plata. Exista totusi solutia contestarii de care este bine sa faci uz, pentru ca este dreptul tau. Serviciile de asistenta pe care le ofer vin in sprijinul companiilor aflate in disputa cu autoritatile fiscale romane prin consilierea in solutionarea litigiilor aparute ca urmare a inspectiilor fiscale efectuate de autoritatile fiscale din Romania. Aceste servicii includ evaluarea sanselor de castig, stabilirea strategiei de contestare si elaborarea contestatiei.

Resurse umane

image
Intocmirea dosarului de angajare
image
Realizarea calculului salarial
image
Asistenta de specialitate pe percursul controalelor in domeniu
image
Inregistrarea contractelor de munca
image
Gestionarea pontajului lunar
image
Generarea declaratiilor salariale si depunerea la autoritati
Call Now Button