post_name).", "?>Contabil, Servicii contabile, Servici fiscale, Servicii personal, Consultanta Fiscala, Salarizare, Contabil Bucuresti, Contabil Bun Bucuresti, Expert contabil, Contabil Bun, C.E.C.C.A.R., Marian Vasile" /> Contabilitate | Contabilitate

Contabilitate


Contabilitatea inseamna mai mult decat cifre. E oglinda prin care ai contact permanent cu situatia companiei tale. Stiind unde esti, poti sa planifici mai bine unde vrei sa ajungi. Cu incredere in acuratetea coordonatelor de care dispui.

In tot acest timp vei avea asigurata solutia cea mai eficienta pentru contabilitatea companiei tale, lasand deoparte stresul legat de balantele de verificare, declaratile fiscale, termene de raportare, situatiile financiare ale firmei si nu numai.

Calitatea serviciilor pe care le vei primi, promptitudinea in furnizarea acestora si grija fata de detalii vor conferi credibilitate situatiilor financiare ale companiei tale iar tie iti vor garanta siguranta lucrului bine facut. 

Serviciile mele contabilitate includ:

Contabilitate statutara

Contabilitatea trebuie intocmita cu regularitate in conformitate cu principiile contabile prevazute de referentialul contabil romanesc privind reglementarile contabile conforme cu directivele europene. Experienta noastra in acest domeniu, cunoasterea legislatiei incidente si abordarea bazata pe eficienta si competenta, va conferii contabilitatii tale aspectul statutar de care ai nevoie pentru o imagine completa a companiei tale.

Intocmire situatii financiare

Obiectivul situatiilor financiare este acela de a oferii informatii despre pozitia financiara, performanta si fluxurile de numerar ale unei companii. De aceea intocmirea acestora reprezinta mai mult decat o simpla transpunere a unor cifre din balanta de verificare. Este important sa incredintezi aceasta misiune unui profesionist cu viziune si implicare, astfel incat situatiile financiare sa fie prezentate in mod fidel in toatele aspectele in conformitate cu referentialul contabil romanesc. 

Intocmirea manualului de proceduri contabile

Manualului de politici si proceduri contabile reprezinta o cerinta expresa a reglementarilor contabile conforme cu directivele europene, cerinta inclusa si in continutul legii contabilitatii. Solutia pe care o oferim consta atit in elaborarea manualului de proceduri contabile, cat si intr-o scrisoare adresata managementului, care va include constatarile noastre – prilejuite de pregatirea amanuntita a materialului si o serie de propuneri de optimizare a fluxului operational al companiei tale.