post_name).", "?>Contabil, Servicii contabile, Servici fiscale, Servicii personal, Consultanta Fiscala, Salarizare, Contabil Bucuresti, Contabil Bun Bucuresti, Expert contabil, Contabil Bun, C.E.C.C.A.R., Marian Vasile" /> Consultanta | Contabilitate

Consultanta


Exista putine lucruri cu adevarat certe – iar taxele se numara printre acestea. Ca sa poti iesi cu bine la liman, luna de luna, ai nevoie de un profesionist care sa stapineasca perfect regulile. Pentru ca sint banii tai si nu trebuie sa platesti mai mult decit e nevoie.

Toate serviciile fiscale pe care le vei primi sunt proiectate pentru a-ti asigura un management eficient al impozitelor si taxelor. Afacerea ta merita o consiliere fiscala de inalta calitate, motiv pentru care prioritatea noastra numarul unu este aceea de a-ti oferi un pachet de servicii adaptat nevoilor in continua schimbare ale mediului de afaceri. 

Nu ar trebui sa fi preocupat de frecventa modificarilor legislative si nici de interpretarea acestora. Acestea iti vor fi furnizate in timp util si intr-o forma atractiva, redactate si transpuse in limbajul tau intr-un mod profesionist.

Serviciile noastre de consultanta includ:

Impozite si taxe

Sistemul fiscal din Romania este complex si ambiguu, solutiile fiscale emise pe aceleasi tematici, putand fi diferite de la un consultant la altul. Si pentru ca fiecare solutie comporta riscuri, alegerea aplicarii acesteia trebuie facuta cu grija. Grija pentru viitorul companiei tale. De aceea serviciile noastre de consultanta in domeniul taxelor acopera impozitul pe profit, impozit pe venit, impozitul pe veniturile nerezidentilor,impozit pe veniturile microintreprinderilor, taxa pe valoarea adaugata, contributii sociale, etc..

Asistenta pe durata controlului fiscal

Indiferent  de organismul care il desfasoara, controlul fiscal nu este un eveniment pe care sa ti-l doresti. De cele mai multe ori finalitatea nu este una tocmai fericita, pentru ca fiecare control trebuie sa aduca bani suplimentari la buget; bani care in mod sigur iti vor afecta bugetul. Evita disconfortul si stresul unui control fiscal, incredintand comunicarea cu functionarii publici unor profesionisti ce au experienta de a gestiona eficient situatia, in avantajul companiei tale.

Contestarea actelor administrativ-fiscale

Odata intocmit raportul de inspectie fiscala si emisa decizia de impunere, esti bun de plata. Exista totusi solutia contestarii de care este bine sa faci uz, pentru ca este dreptul tau. Serviciile de asistenta pe care le ofer vin in sprijinul companiilor aflate in disputa cu autoritatile fiscale romane prin consilierea in solutionarea litigiilor aparute ca urmare a inspectiilor fiscale efectuate de autoritatile fiscale din Romania. Aceste servicii includ evaluarea sanselor de castig, stabilirea strategiei de contestare si elaborarea contestatiei.